ANASTACIA în concert la Bucureşti, în luna noiembrie: Resurrection Tour 2015

Anastacia revine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 noiembrie, show-ul făcând parte din turneul mondial al artistei, “Resurrection Tour 2015”.

Programat inițial pe 29 iunie, concertul starului pop Anastacia a fost reprogramat, din motive independente de voința organizatorilor, pe 4 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București.

Ce trebuie să faceți dacă v-ați cumpărat deja bilete pentru concert

Anastacia este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice. Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie de hituri, precum “I’m Outta Love”, “Paid My Dues”, “Left Outside Alone” şi “Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume, se arată în comunicatul citat.

Albumul “Resurrection”, lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece albume din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, “Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie 2014, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o “o revenire excepţionala” şi, totodată, dovada că Anastacia este o adevarată supravieţuitoare.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia “un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani “o Janis Joplin modernă”, în timp ce publicaţia The New York Times o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un “fenomen vocal”.

Cântecul de debut al artistei, “I’m Outta Love”, combină elementele muzicale din stilul dance şi cel funk. Muzica inclusă pe albumele “Not That Kind” şi “Freak of Nature” se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului “sprock”, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, “Anastacia”, este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B.

Biletele pentru concertul Anastacia din data de 29 iunie sunt puse în vânzare prin Eventim, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro.

Anastacia a mai concertat în România, în septembrie 2009, la Sala Polivalentă din Bucureşti.