Confidenţialitate

Weekend VUNK la Europa FM

Al doilea weekend al lunii mai aduce la Europa FM un nou Weekend Special, de data aceasta dedicat trupei VUNK.

Alegerea acestui weekend nu este deloc întâmplătoare. Pe 13 mai 2015, România a sărbătorit pentru prima dată o zi a dorului. Iniţiativa le-a aparţinut membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simte departe de ţară, de cei dragi sau de copilărie. În 2017, ziua este o adevărată sărbătoare de care mulți se bucură, deși Ziua Internaţională a Dorului este recent intrată în calendar.

Cum s-a născut această zi, dar și poveștile nespuse ale pieselor transformate de VUNK în hituri vor fi spuse chiar de Cornel Ilie în Weekendul VUNK la Europa FM.

Continuând să inoveze în showbizul românesc, pe 25 mai, la Sala Polivalenta, trupa VUNK va pune în scenă primul musical, „Secretul tau“, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unei trupe româneşti. Spectacolul aduce o poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate şi coregrafii inedite.

Ne facem încălzirea pentru „Secretul tau“, dar și pentru întâlnirea cu VUNK la Europa FM Live pe Plajă pe 13 și 14 mai, la Europa FM.