Confidenţialitate

Ana Maria Pătru, fostul preşedinte AEP, la DNA Ploieşti

Ana Maria Pătru, fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a fost chemată miercuri dimineaţă la DNA Ploieşti.

Aceasta a venit însoțită de avocat și a afirmat că a fost chemată în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu Irina Socol, fondatoarea Siveco:

„Are legătură cu doamna Socol. Știți că aici este un grup infracțional organizat, doamna Socol, domnul Onea (Lucian Onea, șeful DNA Ploiești), încă vreo 2-3 când își aduce doamna Socol camarila și face niște denunțuri”, a declarat Pătru.

Ana Maria Pătru spune că a fost surprinsă de modul în care aceasta a fost chemată în calitate de suspect la Ploiești, și anume prin intermediul fiului său care ar fi fost sunat la școală de reprezentanții DNA.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploiești sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unei mașini pentru a asigura derularea, în bune condiții, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.