Ambasada Suediei în România a reacţionat după ce Salvatore Ganacci a mixat o manea a lui Adrian Minune

Ambasada Suediei în România a reacționat după ce DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a mixat la Neversea maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune.

„Așa sunt zilele mele,

Una bună,
Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, a scris ambasada Suediei pe pagina oficială de Facebook.

Salvatore Gannaci, unul dintre DJ-ii renumiți pentru spectacolul pe care îl face pe scenă, a ales să aducă în festivalul de la malul mării şi o piesă românească la care nimeni nu s-a aşteptat.

La finalul show-ului de la Neversea, Salvatore a spus că va mixa o piesa a unui artist pe care îl apreciază foarte mult, iar imediat din boxe a răsunat melodia lui Adrian Copilu Minune – Așa Sunt Zilele Mele.

Nu a fost singurul DJ care a ales să includă în programul de pe scena Neversea o piesă românească. KSHMR a apelat la piesa lui Nicolae Furdui Iancu – „Noi suntem români”.

Așa sunt zilele mele,Una bună,Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă.🇸🇪 🏳️‍🌈 🎶 💙

Publicată de Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pe Duminică, 7 iulie 2019

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS