Alternosfera: „Prutul funcționează ca un filtru pentru artiști” – VIDEO

Unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă 2017, a reunit cei mai buni artiști ai momentului pe o scenă impresionantă. Au fost două seri de poveste în care peste o sută de mii de inimi au vibrat la unison alături de cântăreții preferați.

„Noi avem niște mantre. De obicei când plouă noi cântăm Ploile nu vin și ploile pleacă. Asta a fost ideea piesei: să gonim ploile. Ploaia de fapt, într-un concert rock nu este un impediment, este doar binevenită pentru că împrospătează și coagulează publicul”, a spus Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

În legătură cu faptul că multe proiecte din Republica Moldova au un succes fenomenal în România artistul a mai spus: „Noi avem o teorie: Prutul lucrează ca un filtru pentru artiști. În Moldova, la fel ca și în România, sunt foarte mulți artiști care merită atenție, dar e nevoie și de puțin noroc”.

„Cu siguranță vom mai reveni la Europa FM Live pe Plajă„, a mai declarat solistul Alternosfera la interviurile din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. Înregistrarea completă Europa FM Live pe Plajă 2017 poate fi urmărită pe www.livepeplaja.ro.

Foto: Miricus Aecrim