Confidenţialitate

Alina Eremia a intrat în topul celor mai difuzate videoclipuri din România înainte de lansarea oficială

Cel mai nou single al artistei, piesa “Noi”, lansată în urmă cu o zi în Clubul de Seară, a intrat în Media Forest, topul care monitorizează difuzările Radio și TV din România, înainte de a fi lansată oficial.

Conform Media Forest, videoclipul piesei “Noi” a intrat direct pe locul 9 în topul celor mai difuzate videoclipuri din România cu 5 ore înainte de lansarea oficială. Piesa, scrisă de Alina Eremia împreună cu Alex Pelin și produsă de Alexandru Turcu, a făcut furori și printre internauți și a stârnit foarte multe reacții în mediul online. La finalul zilei, videoclipul piesei era pe locul 2 în topul celor mai difuzate videoclipuri muzicale din România, având un număr de 23 de difuzări.

Piesa este acum disponibilă pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul oficial de YouTube al Alinei. Videoclipul are la bază o poveste inspirată dintr-o veche legendă japoneză în care oamenii sunt legați între ei printr-o serie de fire roșii, iar atunci când îți găsești sufletul pereche rămâne un singur fir.