Confidenţialitate

Alexandru Cicâldău s-a transferat la Galatasaray

Echipa turcă Galatasaray a anunţat, sâmbătă, că l-a achiziţionat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova.

“Îi urăm lui Alexandru Cicâldău bun venit şi să obţină succese în echipamentul Galatasaray”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul.

La rândul său, Universitatea Craiova a anunţat pe Facebook plecarea lui Cicâldău la Galatasaray.

“Alexandru Cic Bom Bom părăseşte Oltenia după 3 ani în care a purtat cu mândrie şi devotament tricoul cu numărul 10 al celei mai iubite echipe din România.

Au fost 3 ani în care ne-am bucurat şi am suferit împreună, iar multe dintre bucurii s-au datorat chiar muncii şi talentului lui Alex. Cu 33 de goluri marcate cu leul pe piept şi 21 de pase decisive, câştigător al Cupei şi al Supercupei în această vară, golgheterul nostru de la revenirea Ştiinţei pe prima scenă şi-a depus candidatura pentru un loc în galeria legendelor Universităţii Craiova. Îi mulţumim pentru tot ce ne-a dăruit şi suntem mândri şi fericiţi că a fost unul dintre noi în tot acest timp.

După ce a reuşit ce mentorul său Gheorghe Hagi doar visase, să joace sub culorile Universităţii, Alex continuă să îi calce pe urme fostului uriaş fotbalist român şi merge la o altă echipă unde pasiunea fanilor e mai importantă decât orice: Galatasaray. Îi dorim mult succes la noul club şi îl asigurăm că vom continua să sărim în picioare la fiecare dintre golurile pe care le va înscrie de acum înainte.

Baftă, Cic!”

Alexandru Cicâldău și Galatasaray au semnat un contract pe cinci ani, cu clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Înţelegerea este valabilă începând din sezonul 2021/2022.

Universitatea Craiova va primi pentru jucător 6,5 milioane de euro în termen de trei ani.