Confidenţialitate

Alex Maxim: “Mereu voi avea coloană vertebrală”

Mijlocașul echipei naționale – Alex Maxim a transmis un mesaj public, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru Euro 2016. Fotbalistul lui VfB Stuttgart a scris pe contul lui de Facebook că a vrut să nu reacționeze, însă este impresionat de sutele de mesaje pozitive din partea fanilor.

“Am fost foarte mândru că am putut ajuta România să se califice la un turneu final european dar cred că în viață sunt și lucruri mai importante decât fotbalul. Cel mai mândru sunt de modul în care am fost educat și crescut, deci întotdeauna voi avea coloană vertebrală, indiferent de cei cu care voi vorbi și situațiile în care mă voi afla. Persoanelor care sunt satisfăcute de faptul că eu nu voi fi la Euro, de doresc multă sănătate”, a scris Alex Maxim.

Amintim, selecționerul Anghel Iordănescu a sugerat că Maxim a “căzut” de pe lista lui fiindcă în ultima perioadă nu a mai prins lotul la Stuttgart, iar echipa germană a retrogradat în liga a 2-a.

Existat însă și “voci” în fotbalul românesc care contesta alegerea tehnicianului, motivând ca în locul lui Alex Maxim au fost aleși fotbaliști ieșiți din formă – ca stelistul Alex Chipciu, sau cu vârstă înaintată și din campionate slabe – ca Lucian Sânmărtean.