ALEGERILE LOCALE ÎN BUCUREȘTI: Predoiu și-a recunoscut înfrângerea și a felicitat-o pe Firea

Cătălin Predoiu şi-a recunoscut înfrângerea la alegerile locale din București. Candidatul PNL a felicitat-o pe Gabriela Firea, care a câștigat Primăria Capitalei și îi urează să aibă “aibă înțelepciunea și onestitatea pentru a realiza proiectele pe care le-a anunțat”.

“Cei care au ieșit la vot au demonstrat responsabilitate și patriotism local. Doresc să felicit pe proaspătul ales primar al Capitalei, Gabriela Firea, și îi urez să aibă înțelepciunea și onestitatea pentru a realiza proiectele pe care le-a anunțat. Îl felicit și pe Nicușor Dan”, a declarat Cătălin Predoiu, la scurt timp după închiderea secțiilor de votare.

“Am vrut și eu și colegii mei să câștigăm aceste alegeri. Am știut că ne confruntăm cu o dezamăgire generală față de toate partidele, dar ne-am folosit toată energia pentru a explica lucruri adevărate. Am înțeles greșelile trecutului, am început o reformă în partid pe care o vom continua, faptul că am promovat tineri pe liste și faptul că n dorim ca toți cetățenii să aibă un oraș european”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Conform unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi, peste 42% din voturi, fiind urmată de Nicușor Dan cu 29,8% din voturi și Cătălin Predoiu cu 12,03%.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS