Confidenţialitate

Alegeri inspirate cu LG AI DD (P)

Într-o lume ideală nu ar trebui să stăm pe gânduri când alegem ce mâncăm, ce cumpărăm și ce lucruri ne fac fericiți. Însă, acum, oriunde ne uităm suntem înconjurați de zeci de opțiuni pentru a lua în final o singură decizie, care se potrivește cu noi, cu personalitatea noastră și stilul de viață.

Mintea umană poate procesa între 3 și 5 opțiuni pentru fiecare alegere, în cazuri rare putem ajunge la 7 opțiuni înainte să le uităm pe toate, iar la fiecare minut suntem puși în fața a zeci sau chiar sute de variante atunci când avem de luat o decizie importantă sau mai puțin importantă. Și ne mai întrebăm de ce suntem atât de stresați, zilnic.

Evident, deciziile luate pe fugă pot genera și erori, iar în momentul acela soluțiile trebuie să fie la îndemâna noastră, cât să rezolvăm rapid problema. Surprinzător sau nu, soluțiile vin uneori de unde ne așteptăm cel mai puțin sau tindem să alegem, de cele mai multe ori, ultima opțiune văzută.

Dar ce facem când vine vorba de alegerea programelor de spălare a rufelor? De cele mai multe ori, pentru a nu greși, deși avem zeci de programe de spălare, folosim un singur program pentru toate tipurile de țesături. De aici vin și problemele și surprizele neplăcute, când observăm că rochia preferată s-a deteriorat mult prea repede.
Noua generație de mașini de spălat LG cu inteligență artificială vine în ajutorul nostru și ne scapă de un stres în plus, când vine vorba despre păstrarea hainelor noastre ca noi un timp îndelungat.

Inteligență artificială pentru mașina ta

Mașina de spălat LG AI DD este atât de inteligentă, încât alege setările potrivite, chiar mai bine decât tine.

Cum de este așa ușor? Senzorul inteligent, AI DD, prezent pe noile modele, identifică singur tipul de textură și structură a materialului și adaptează mișcările cuvei în funcție de ceea ce detectează în interior, luând în calcul rezultatele analizei a peste 20.000 de date privind experiențele de spălare.

Astfel putem obține o curățare inteligentă, blândă cu țesăturile care au cel mai mult nevoie, lăsând hainele mai moi și putând să ne bucurăm de ele un timp îndelungat. Testele au dovedit că această mașină de spălat poate reduce deteriorarea țesăturilor cu 18% în comparație cu un model convențional, prelungind durata de viață a celor mai iubite haine.

Durabilitate în timp

Chiar dacă de multe ori alegem un singur program de spălare pentru orice tip de haină, din cauză că nu știm ce program se potrivește cel mai bine pentru rufele noastre, datorită AI DD, la selectarea programului de bumbac, de exemplu, mașina de spălat va face diferența între jeanși sau tricouri și le va spăla folosind mișcări diferite ale cuvei și intervale de timp diferite.
De asemenea, mașina de spălat va face diferența dintre jeansi, lenjerie de pat sau cămăși (toate din bumbac) și le va spăla folosind mișcări diferite, evitând astfel deteriorarea lor.
În plus nici nu-ți dai seama când mașina se ocupă de spălatul rufelor. Motorul Direct Drive este conectat direct la tambur, ceea ce îl făce puternic, însă silențios, putând să vă bucurați de liniștea casei voastre.

Curățare rapidă în profunzime

Te-ai gândit că un program 39 de minute poate fi suficient pentru a-ți spăla hainele preferate în profunzime? Cât te uiți la serialul favorit sau mergi până la supermarket, programul TurboWash 360, prezent pe mașina de spălat, curăță rufele în profunzime în doar 39 de minute, fără deteriorarea materialului. Astfel că, pe lângă economia de energie pe care o facem, în același timp reducem și timpul de spălare cu până la 20%. Cele 4 duze din interior ajută ca spălarea să se realizeze mai repede, deoarece apa ajunge din mai multe direcții în cuvă, față de o mașină obișnuită.

Adio, alergeni!

Nici de alergeni nu trebuie să ne mai facem griji. Datorită programelor de spălare cu abur pe care le găsim pe gama nouă de mașini de spălat cu inteligență artificială, hainele sunt igienizate, fie că vorbim despre haine de sport, ori cele de bebeluși.

Control de la distanță

Prin intermediul aplicației Smart Thinq, putem opta să controlăm mașina depălat LG AI DD de la distanță, indiferent de locul în care ne aflăm. Astfel că dacă avem pregătite hainele în cuvă și plecăm de acasă, putem porni mașina de la birou, din metrou sau chiar din altă țară, iar la finalul zilei hainele sunt proaspăt spalate.

Grija pentru mediu și hainele tale

Mașina de spălat LG AI DD are un nivel de energie A +++ – 50%, ceea ce înseamnă că avantajele se vor simți nu doar asupra mediului, dar și asupra facturii la energie. În plus, timp de 10 ani aveți garanția că acest timp de model va fi parte din casa voastră inteligentă.
Așadar, v-am spus că ajutorul vine de unde te aștepți cel mai puțin?