ALDE și Pro România îl vor susține pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale

ALDE a decis să îl susțină pe candidatul independent Mircea Diaconu în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni, a anunțat președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu.

Susținerea la președinția României a lui Mircea Diaconu. Cred că e nevoie de un candidat independent care să se adreseze tuturor românilor. Rămâne cu statutul de independent. Am discutat acest lucru și cu Pro România care și el s-a declarat de acord să dea această susținere pentru Mircea Diaconu și în acest scop colegii și-au dat acordul să facă o alianță cu Pro România pentru susținerea lui Mircea Diaconu”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anterior și Pro România a anunțat că îl va susține pe Mircea Diaconu, cele două formațiuni urmând să facă o alianță.

„Pro România îl vom susține pe candidatul independent Mircea Diaconu la prezidențiale. Am avut o discuție cu dl Diaconu. Nu vrem să îl facem din candidat independent candidat politic, nici el nu vrea să se implice în viața politică a Pro România. Dacă și colegii de la ALDE vor susține pe Mircea Diaconu, ceea ce e probabil, evident că vor fi două partide care susțin acest candidat”, a anunțat Victor Ponta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS