Confidenţialitate

Aeroportul Internațional Sibiu va înregistra pierderi de 24.000 de pasageri odată ce Ryanair renunță la cursele operate acolo | AUDIO

Pierderi importante pentru Aeroportul Internțional Sibiu – după ce compania low-cost Ryanair a decis să renunțe la toate cursele operate aici. Reprezentanții aeroportului spun că sunt acum negocieri cu alte companii care să preia rutele suspendate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Decizia Ryanair de a nu mai opera începând din primăvara a anului viitor va înseamna o pierdere de aproape 24 de mii de pasageri pentru aeroport – mai ales pe perioada verii, susține directorul – Marius Gîrdea, într-un interviu pentru Agerpres.

Printre cursele pe care le opera compania irlandeză se numără cele către Treviso, Bruxelles sau Viena. Potrivit directorului, compania beneficia de reduceri de până la 50 la tarifele aeroportului.

Sunt negocier acum cu Wizz Air să preia o parte din rute. FlyLili şi Air Connect vor să opereze pe aeroportul din Sibiu. Alte companii care au curse aici sunt Lufthansa, Austrian Airlines.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Primul lot din autostrada Sibiu-Pitești, dat în folosință. Tronsonul de 13 kilometri va elimina aglomerația de la intrarea în Sibiu | AUDIO