Confidenţialitate

Aeroportul Heathrow, evacuat pentru a doua oară în câteva zile, în urma unei alarme de incendiu

Aeroportul londonez Heathrow, cel mai aglomerat din Europa, a fost evacuat joi, pentru a doua oară în câteva zile, în urma unei alarme de incendiu, relatează Daily Express.

Mii de pasageri aflaţi în Terminalul 4 s-au îngrămădit să părăsească clădirea după declanşarea alarmei, în jurul orei locale 13 (15 ora României).

“Alarma de incendiu activată la @HeathrowAirport T4, nimeni nu ştie sigur unde să meargă. ‘Angajaţii vă vor îndruma către un loc sigur’, spune alarma de la @Heathrow T4, dar nici un angajat nu are instrucţiuni unde să trimită oamenii”, a scris pe Twitter Hariet Constable, o pasageră aflată în terminal.

“Alarma de incendiu ne cere să ‘părăsim imediat zona”, la LHR T4, însă angajaţii @Qatar, @Dixons şi nu numai stau pur şi simplu cu noi”, a adăugat femeia.

“Îngrămădeală mare pentru a ieşi pe ieşirea de urgenţă de la @HeathrowAirport T4, fără instrucţiuni, sute de oameni stau la coadă să iasă pe uşă”, a mai scris ea.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a dat asigurări că incidentul este în curs de analizare şi că administraţia este la curent cu evacuare, dar nu a putut oferi alte detalii.

Alarma vine la două zile după ce autorităţile britanice au evacuat marţi după-amiază sute de pasageri, după declanşarea unei alarme de incendiu în Terminalul 3 al aeroportului londonez Heathrow. Însă, reprezentanţii aeroportului au precizat că nu au descoperit niciun incendiu.