Confidenţialitate

Adrian Hădean despre emisiunea Medium Rare – VIDEO

Invitat în această dimineaţă în emisiunea Deşteptarea, chef Adrian Hădean a vorbit despre emisiunea culinară pe care, începând de duminică, 6 martie, o va avea la Europa FM.

Medium Rare va fi o emisiune de educaţie gastronomică cu invitaţi, de la producători până la miniştri, care vor discuta pe o temă legată de alimentaţie.

În Deşteptarea, Adrian Hădean a explicat diferenţa între termenii “friptură medium rare” şi “friptură în sânge”.

“În friptură nu mai găseşti sânge, acolo e mioglobină, care în contact cu oxigenul, se oxidează şi se colorează rozaliu spre roşu, lucru care îi sperie pe foarte mulţi”, a explicat Adrian Hădean.

Totodată, Vlad Petreanu şi-a amintit momentul în care l-a cunoscut pe Adrian Hădean, în urmă cu mai mulţi ani, într-un restaurant din Cluj, dar şi ce i-a gătit acesta pentru prima dată.

“În urmă cu mulţi ani, m-am dus la Cluj. Adi, pe vremea aceea, lucra la un restaurant mai vechi. M-am dus acolo să îl cunosc  pe Adrian Hădean, dacă tot eram în Cluj şi ne ştiam de pe blog.

Mi-a adus o farfurie, n-am să uit niciodată. Pâine prăjită, frecată cu usturoi, cu untură şi boia. Cât de bună e!”, a povestit Vlad Petreanu în Deşteptarea.