Administratorul agenţiei de publicitate care primeşte 100.000 de euro de la Metrorex, sunat la Deşteptarea: ‘Sunaţi-mă la 10’ – AUDIO

Vlad Petreanu şi George Zafiu l-au sunat, la Deşteptarea de joi, pe administratorul firmei de publicitate care primeşte 100.000 de euro de la Metrorex pentru promovarea unei linii de metrou care deocamdată nu există.

După cum se ştie deja de pe paginademedia.ro, Metrorex plăteşte 100.000 de euro firmei de publicitate Promo Media SRL din Suceava pentru promovarea magistralei de metrou 5 Drumul Taberei, care deocamdată nu există.

Datele de la Registrul Comerţului arată ca firma din Suceava este deţinută integral de Mariniuc Daniel (un tânăr de 30 de ani din Suceava născut în 1985), acesta fiind şi administratorul firmei.

Cum nimeni nu a vorbit deocamdată cu Daniel Mariniuc, Vlad Petreanu şi George Zafiu l-au sunat pe administratorul firmei. Ce-i drept, apelul a avut loc dis-de-dimineaţă, puţin după ora 8:00. Altfel nu ne explicăm de ce le-a spus matinalilor din Deşteptarea: ‘Sunaţi-mă la ora 10:00’.

‘Domnule, sunteţi eroul zilei, spuneţi-ne şi nouă câteva cuvinte despre contract, vă rugăm’, l-a întâmpinat Vlad Petreanu, însă Daniel Mariniuc a rugat să fie sunat la 10.

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/republica-fantastica-romania-26-martie?in=europafmromania/sets/desteptarea-cu-vlad-petreanu”]