Adi Luca prezintă de sâmbătă Europa Top Hit într-un nou format. Ascultătorii decid topul Europa FM

Începând din acest weekend Europa Top Hit se transformă într-un clasament decis integral de ascultătorii Europa FM.

Sâmbătă, de la ora 11:00, clasamentul Europa FM va fi adus de Adi Luca într-un nou format, decis de ascultătorii Europa FM.

Europa Top Hit va avea săptămânal 20 de locuri iar vizitatorii europafm.ro vor putea decide ordinea pieselor în top. Timp de două ore, piesele votate de ei se vor auzi la radio.

Mai mult, cu ajutorul site-ului europafm.ro aceştia vor putea introduce piese noi în clasament, sîptămânal existând propuneri noi pe care le pot promova în Europa Top Hit sau le pot lăsa în afara clasamentului Europa FM.

‘Ascultătorii Europa FM sunt obişnuiţi să asculte cea mai bună muzică aşa că este normal ca ei să dicteze şi ierarhia pieselor preferate în topul nostru. Sâmbătă voi povesti în direct cum se poate vota pentru ca imediat după finalul Europa Top Hit să deschidem pe site votul pentru clasamentul din săptămâna următoare’, spune realizatorul Europa FM, Adi Luca.

Cum calculăm topul Europa FM – Europa Top Hit

În momentul în care ordonezi o piesă (folosind drag&drop) ea primeşte un număr de puncte. Piesa de pe primul loc primeşte cele mai multe puncte, în timp ce piesa de pe ultimul loc primeşte doar 1. Propunerile, în cazul în care nu le introduci între primele 20, nu primesc niciun punct din partea ta.

În cazul în care vrei ca topul să rămână neschimbat, poţi apăsa direct Trimite Top şi opţiunea ta a fost înregistrată.

La finalul săptămânii, vineri, însumăm clasamentele întocmite online de ascultătorii Europa FM pentru a ajunge la Europa Top Hit pe care îl vom difuza sâmbătă de la ora 11:00.

Împreună cu Adi Luca vei afla sâmbătă, în direct la Europa FM, care este topul decis de voi!

În momentul în care Adi anunţă ocupantul primului loc în Europa Top Hit, pe europafm.ro vei avea posibilitatea să votezi clasamentul pentru următoarea săptămână.

Poţi vota o singură dată pe zi de la un calculator. Dacă vrei să te asiguri că piesele tale favorite prind un loc cât mai bun în Europa Top Hit, poţi reveni în fiecare zi pe europafm.ro pentru a vota din nou!

Este simplu! La Europa FM tu faci topul!