Confidenţialitate

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, pregăteşte un nou material alături de formaţie – VIDEO

Deşi a fost destul de ocupat în calitate de jurat al emisiunii The Voice, Adam Levine, solistul grupului muzical Maroon 5, a declarat că lucrează la un material nou alături de membrii formaţiei, informează contactmusic.com.

Fanii îndrăgitei trupei americane de muzică pop-rock au aşteptat cu nerăbdare o astfel de veste încă de la lansarea piesei “Feelings” în luna septembrie a anului 2015.

“Nu vom scoate un album chiar acum, dar poate un cântec. Trebuie să ne păstrăm fanii interesaţi. Lucrăm la ceva chiar în acest moment. Va veni în curând. Este pe drum…este în incubator”, a declarat solistul pentru Entertainment Tonight.

Un muzician care a atras atenţia în presa internaţională săptămâna aceasta este Beyonce, care şi-a lansat albumul Lemonade, pe 23 aprilie. Albumul a fost bine primit de critici, majoritatea lăudând decizia solistei de a trata în mod direct probleme precum brutalitatea poliţiştilor, rasismul sau feminismul în versurile sale.

Totuşi, Adam a sugerat că abordarea lui Beyonce în ceea ce priveşte compunerea muzicii este una la care el a renunţat de mult.

“Sunt un fan al metaforelor învăluite în mult mister, deci nu îmi place să fiu aşa direct. Îmi plăcea să fac asta acum mult timp, dar îmi place să păstrez pentru mine anumite aspecte şi să las oamenii să interpreteze cum vor ei. Cred că este mai amuzant aşa, pentru că eu exist în spatele melodiilor şi las loc pentru mister”, a comentat Adam cu privire la noul album al cântăreţei americane.

În ciuda comentariilor sale, Levine a recunoscut că este un mare fan Beyonce şi al carierei sale muzicale.

“Chiar respect oamenii care trăiesc prin arta lor, este un lucru care te inspiră. Este cu adevărat artă, pentru că te gândeşti că persoana care cântă trece prin acele stări exact în acel moment şi ştii cu exactitate ce simte”, a continuat cântăreţul.

“Îmi este teamă să fac lucrul ăsta acum, dar nu cred că este ceva rău, pentru că poţi fi artistic şi în acest mod. Cu siguranţă este un lucru demn de invidiat şi cu adevărat cool”, a conchis solistul trupei Maroon 5.

Maroon 5, trupa lansată în Los Angeles este cunoscută datorită hitului “This Love”, care a câştigat fanii şi criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/ R&B, introdus în albumul de debut “Songs About Jane” şi în dublul album placat cu platină, “It Won’t Be Soon Before Long”.

A câştigat primul dintre cele trei premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 şi a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur şi platină în peste 35 de ţari.

În 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, “Hands All Over”, care conţine single-uri precum celebrul “Moves Like Jagger”, ocupând primul loc în Top 40 şi Topul Hot AC, precum şi în topul Billboard Hot 100.

Single-ul a fost nominalizat la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. “Moves Like Jagger” a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzari de peste 8,5 milioane exemplare în întreaga lume.

Odată cu succesul înregistrat în top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima poziţie în acest top, în acelaşi timp cu ascensiunea de solist în Top 10, fiind cant-autor al single-ului “Stereo Hearts”, al celor de la Gym Class Heroes.

În 2012, Maroon 5 a lansat albumul “Overexposed”, care a întărit rapid statutul grupului în muzică, cu o întreagă colecţie de single-uri care au atins primele locuri în topuri.

Cel mai nou album al trupei, “V”, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 şi este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esenţa hit-urilor trupei de la început şi continuând cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, “Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în “TOP 40” în 18 ani şi a intrat în “Top 100” în peste 18 ţări.

Turneul susţinut de Maroon 5, “V Tour”, a început în februarie 2015 în America şi continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, pe 5 iunie, unde membrii trupei vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei.

Sursă: Mediafax