Actriţa Hilary Swank s-a logodit cu fostul jucător profesionist de tenis Ruben Torres

Actriţa americană Hilary Swank s-a logodit cu iubitul ei, fostul jucător profesionist de tenis Ruben Torres, după o relaţie de aproape un an, scrie revista People.

Hilary Swank a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care pozează alături de Ruben Torres, arătându-şi şi inelul de logodnă.

„Am mers într-o drumeţie şi iată ce s-a întâmplat! Sunt foarte încântată să vă anunţ că m-am logodit cu Ruben”, a scris actriţa, în vârstă de 41 de ani, în descrierea imaginii.

Hilary Swank instagram 2

Ruben Torres, originar din Columbia, a studiat la Universitatea Southern California din Statele Unite. După câţiva ani petrecuţi în circuitul profesionist de tenis, a devenit antrenor, consilier financiar şi manager al departamentului de Sănătate din cadrul UBS Financial Services.

Hilary Swank instagram 3

Hilary Swank şi Ruben Torres formează un cuplu din iulie 2015, dar prima apariţie în plublic a avut loc în decembrie, la o petrecere organizată de DuJour Magazine cu ocazia evenimentului Art Basel din Miami.

Hilary Swank a mai fost căsătorită, timp de 10 ani, cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 – 2007.

Actriţa americană este cunoscută, mai ales, pentru rolurile interpretate în filmele ”Boys Don’t Cry”, în 2000, şi ”Million Dollar Baby”, în 2005, care i-au adus două premii Oscar.

Foto: Instagram/Hilary Swank