Actriţa Ellen Pompeo va continua să joace în serialul „Grey’s Anatomy”

Vedetă a serialului „Grey’s Anatomy”, actriţa Ellen Pompeo va primi 20 de milioane de dolari pe an pentru a rămâne în distribuţia următoarelor două sezoane.

Lansată în 2005, producţia tv cu acţiunea plasată într-un spital imaginar din Seattle a depăşit recent 300 de episoade şi îşi menţine în continuare cotele de audienţă.

The Hollywood Reporter scrie că noul angajament cu postul ABC prevede un onorariu de 575.000 de dolari per episod pentru viitoarele sezoane, 15 şi 16, la care se adăuga un bonus, reprezentând în total peste 20 de milioane de dolari per sezon.

Ellen Pompeo  consideră că egalitatea salarială între bărbaţi şi femei constituie o miză a schimbării la Hollywood.

Potrivit Forbes, cea mai bine plătită actriţă de televiziune este în prezent Sofia Vergara, care joacă în sticomul ‘Modern Family”, cu 41,5 milioane de dolari per sezon. Sofia Vergara primeşte aproape dublu faţă de partenerii săi masculini .

„Serialul va continua cât timp va dori Ellen”, a declarat Shonda Rhimes, creatoarea serialului „Grey’s Anatomy”, devenită una din figurile emblematice ale producţiilor de televiziune, fiind şi realizatoarea „How to Get Away with Murder” şi „Scandal”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS