Acord de principiu între FC Steaua şi CSA

Conflictul dintre FC Steaua și Clubul Sportiv al Armatei este pe punctul de a fi rezolvat la masa negocierilor.

Reprezentanții celor două părți s-au întîlnit miercuri la sediul CSA și au discutat despre o posibilă colaborare care să îi permită grupării patronate de Gigi Becali să folosească din nou marca de tradiție a echipei. Au fost prezentați totodată termenii în care echipa de fotbal ar putea reveni în complexul Ghencea, atît pentru antrenamente, cît și pentru disputarea unor partide de campionat.

Ȋntîlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA, George Boroi, ca urmare a disponibilității exprimate recent de omologul sau de la FC Steaua, Valeriu Argăseală. Ambii conducători s-au declarat optimiști cu privire la rezultatul final al negocierilor și au anunțat că au ajuns la un acord de principiu, care va asigura tranziția către noua înțelegere dintre FC Steaua și Armată.

Conflictul dintre FC Steaua și Clubul Sportiv al Armatei a izbucnit după ce reprezentanții CSA i-au interzis gruparii patronate de Gigi Becali să mai folosească marca de tradiție a echipei, în urma unei decizii definitive a înaltei Curți de Casație și Justiție.

 

foto: mediafax

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS