Confidenţialitate

Accident în Pitești. Șoferul unei autoutilitare a intrat cu mașina într-o stație de autobuz și a fost găsit inconștient | AUDIO

Accident în această dimineață în Pitești. Șoferul unei autoutilitare a intrat cu mașina într-o stație de autobuz de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și a fost găsit inconștient. Bărbatului i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea. Un martor a povestit că mașina a mers în zig-zag înainte de a intra în stația de autobuz.

Isabela Petre, purtător de cuvânt al ISU Argeș: „Victima a fost transportată la spital cu manevrele de resuscitare în curs”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Din informațiile primite de colegii prezenți la fața locului, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 48 de ani, care era conducătorul autovehiculului era inconștient, însă avea activitate cardiacă. Colegii de pe echipajul de terapie intensivă mobilă au început de urgență manevrele de resuscitare, iar victima a fost transportată la spital cu manevrele de resuscitare în curs. Nu a mai existat o altă victimă”, a declarat Isabela Petre, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Vâlcea: Accident rutier pe DN7. O mamă și doi copii, aflați în cabina unui tir, răniți. Traficul, îngreunat pe Dealul Negru | AUDIO