Confidenţialitate

Vâlcea: Accident rutier pe DN7. O mamă și doi copii, aflați în cabina unui tir, răniți. Traficul, îngreunat pe Dealul Negru | AUDIO

Accident rutier pe DN7, pe raza localității Milcoiu, în județul Vâlcea. O familie cu doi minori a fost rănită. Cei patru se aflau în cabina unui tir încărcat cu alimente congelate care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Accidentul a avut loc pe pe DN 7, pe raza localității Milcoiu, Vâlcea. Șoferul unui tir înmatriculat în judetul Sălaj circula cu viteză în momentul în care remorca a intrat în balans și autotrenul s-a răsturnat pe o parte.

Soția șoferului, în vârstă de 43 de ani, și cei doi minori, de trei și șapte ani, pasageri în cabina tirului, au fost răniți. Victimele au fost transportate la spital cu multiple traumatisme. Șoferul de 44 de ani a fost rănit ușor, dar a refuzat transportul la spital. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tirul încărcat cu alimente congelate s-a răsturnat în afara părții carosabile într-o zonă de refugiu. Traficul pe Dealul Negru este îngreunat. Pompierii prezenți la fața locului au luat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Sursa foto: Poliția Română

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, după ce a declarat presei că o jurnalistă Hotnews și-ar fi cerut scuze pentru ce urma să scrie: Am interpretat greșit mesajul | AUDIO