A murit Scott Weiland, fostul solist al trupelor rock Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver

Scott Weiland, cunoscut ca fost solist al trupelor rock Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver, a murit la vârsta de 48 de ani.

Rockerul american şi trupa sa, Scott Weiland and The Wildabouts, se aflau în Minnesota, pentru o serie de concerte la Medina Ballroom. Potrivit site-ului TMZ.com, Scott Weiland a fost găsit decedat în autocarul de turneu al trupei sale.

 

Scott Weiland, care împlinise vârsta de 48 de ani pe 27 octombrie, s-a confruntat în ultimii ani cu dependenţa de droguri şi alcool.

Cântăreţul a înfiinţat în anii ’80 trupa Stone Temple Pilots împreună cu fraţii Robert şi Dean DeLeo, alături de care a avut un succes comercial răsunător.

În 1993, “Core”, albumul de debut al formaţiei Stone Temple Pilots, a ajuns pe locul al treilea în topul Billboard 200, iar în anul următor, trupa a înregistrat un succes şi mai mare cu albumul “Purple”, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 şi a inclus o serie de piese care au devenit celebre, precum “Big Empty”, “Vasoline” şi “Interstate Love Song”.
Articole Similare