A fost reluat traficul rutier pe DN2(E85) Afumaţi – Urziceni

În jurul orei 11:40, în județul Ilfov, traficul rutier pe DN2(E85) Afumaţi – Urziceni a fost reluat pe raza comunei Şindriliţa.

Amintim că, din cauza unui grav accident rutier traficul a fost întrerupt pe drumul național menționat.

Evenimentul rutier care s-a produs între un microbuz şi un autoturism a fost anunţat în dispeceratul ISU Bucureşti-Ilfov cu puţin timp înainte de ora 08.00. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială pentru stingere.

În evenimentul rutier au fost implicate 18 persoane, 15 dintre acestea au fost transportate de ambulanţe SMURD, atât de la ISU Bucureşti-Ilfov cât şi ISU Ialomiţa, de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa, la spitale din Capitală, la Spitalul Floreasca, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Elias şi Spitalul Sf. Ioan.

În urma accidentului trei persoane și-au pierdut viața – două femei din microbuz şi conducătorul auto al autoturismului. În total, 15 ambulanţe au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi transportul victimelor către spitalele din Bucureşti.

Se circulă ușor îngreunat, dirijat de polițiști.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS