A fost lansat cel mai luxos vas de croazieră din lume – VIDEO

Vasul de croazieră “The Seven Seas Explorer” este un vas care a costat 450 milioane de dolari, ce are o capacitate de 750 de pasageri şi este un triumf al luxului, scrie Bloomberg.

La realizarea interiorului au contribuit trei echipe de designeri. La intrarea în restaurant este amplasată o sculptură din bronz, cu o greutate de trei tone, ce a costat 500.000 de dolari.

“Această idee, că cei 1% din lume (cei foarte bogaţi) fac parte dintr-un imperiu al răului, s-a terminat. Acum este timpul să sărbătorim succesul, bogăţia.

Acest vas este un trofeu pentru cei 1%”, a declarat Frank Del Rio, preşedinte şi CEO al Norwegian Cruise Line Holdings, compania care deţine cel mai luxos vas de croazieră din lume.

Vasul are 375 de apartamente împărţite pe zece categorii, toate cu marmură în baie şi balcoane uriaşe. Cel mai scump apartament, Regent Suite, costă 10.000 de dolari pe noapte.

Fiecare rezident este servit cu şampanie de lux, precum Veuve Clicquot sau Jacquart.

Cel mai mare apartament este Regent Suite care se întinde peste 1.300 de mp, unde te poţi odihni pe patul Savoir No.1, care costă 90.000 de dolari şi alţi 60.000 pentru a-l instala în apartament.

Cel mai ieftin bilet care poate fi cumpărat acum este pentru o călătorie de zece zile în Caraibe (plecare din Miami), în martie 2017, care va costa cel puţin 5.500 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare