Confidenţialitate

60.000 de lei amendă de la Garda de Mediu pentru o regie a primăriei Constanța pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor | AUDIO

Amendă uriașă primită de la Garda de Mediu de o regie a primăriei Constanța pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor. Sancțiunea a fost aplicată după ce s-a descoperit că în curtea Regiei erau depozitate peste 40.000 de tone de moloz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

60.000 de lei este amenda pe care regia de construcții a primăriei Constanța, Confort Urban, a primit-o de la Garda de Mediu. Inspectorii au descoperit că în incinta Regiei erau depozitate peste 40.000 de tone de deșeuri inerte, din construcții și demolări, pe o suprafață de aproape un hectar.
Munții uriași de moloz provin de la lucrările de investiții și reparații curente pentru Municipiul Constanța. Ca măsură suplimentară, Confort Urban este obligată să curețe terenul în următoarele trei luni.

Conducerea Regiei va plăti amenda, jumătate din minimul ei, adică 20.000 de lei. Cantitățile de deșeuri au crescut după ce în urmă cu patru luni Garda de Mediu a închis depozitul de deșeuri din portul Constanța, iar primăria a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că molozul era îngropat alături de gunoaie periculoase.

Imediat ce depozitul pentru resturi din materiale de construcție din port va fi redeschis, situația va reveni la normal, a transmis conducerea Confort Urban.

Sursa foto: Constanța Info

Citește și: Ucraina și-a dat acordul scris pentru începerea măsurătorilor pe Canalul Bâstroe | AUDIO