Confidenţialitate

5 filme pe care să le vezi la cinema această vară – VIDEO

Dacă ai epuizat toate variantele de petrecut timpul liber afară sau iar a început ploaia, poți alege un film dintre cele mai nou apărute la cinema. Noi venim în ajutor cu primele sugestii:

Minionii

Kevin, împreună cu Stuart și cu simpaticul Bob, plănuiesc să îşi găsească un nou şef pe care ei și frații lor să-l urmeze. Pentru asta, se duc la o convenţie a superticăloşilor unde o găsesc pe Scarlet Overkill, prima superticăloasă din istorie. Minionii vor fi însoțiți în aventura lor de Herb Overkill, soțul lui Scarlet, Walter Nelson, şeful găștii de ticăloși, Madge, profesorul Flux, Regina Elisabeta a II-a, și naratorul acestei aventuri. Cei trei minioni trec printr-o grămadă de peripeţii care vă vor aduce cu siguranţă un zâmbet pe buze.

Apare pe: 10 iulie

Durează: 91 minute

Omul-Furnică

Marvel revine cu o nouă poveste de data asta despre Scott Lang, interpretat de Paul Rudd, cu abilitatea de a se micşora şi de a-şi mări puterea. El îşi acceptă latura de erou şi îi vine în ajutor mentorului său Hank Pym, jucat de Michael Douglas, pentru a proteja secretul costumului Omului-Furnică.

Apare pe: 17 iulie

Durează: 118 minute

Pixels

Adam Sandler face o schimbare şi joacă într-un film mai îndrăzneţ şi diferit faţă de cele în care a apărut până acum. Când o rasă extraterestră interpretează greşit jocurile video clasice, decide să atace Pământul. Atunci preşedintele Will Cooper îl contactează pe prietenul său din copilărie Sam Brenner, un fost campion de jocuri, pentru a apăra oamenii de pericole.

Apare pe: 24 iulie

Cât durează: 116 minute

Paper Towns 

După succesul adaptării cărții Sub Aceeaşi Stea a lui John Green, Paper Towns spune povestea unui tânăr (Natt Wolf) şi a celor patru prieteni ai săi care pornesc într-o călătorie pentru a o găsi pe vecina dispărută, Margot (Cara Delevinge).

Apare pe: 14 august

Cât durează: 119 minute

Ricki and the Flash

Regizorul Jonathan Demme revine cu Ricki and the Flash, o comedie combinată cu dramă cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la “pensie”. Eroina îşi dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte şi viaţa publică şi să se reocupe de familia de care se îndepărtase. Fiica sa e într-un divorţ, iar rudele ei nu o primesc cu multă căldură înapoi.

Apare pe: 11 septembrie