Confidenţialitate

100 de angajați ai Regelui Charles și-ar putea pierde slujbele de la Clarence House odată ce acesta se mută la Buckingham. Decizia a fost catalogată drept „nemiloasă” | AUDIO

Mai mulți angajați ai Regelui Charles, care s-au aflat în slujba acestuia cât a fost moștenitorul Coroanei, și-ar putea pierde slujbele. Demersul a fost criticat și numit „nemilos” de un sindicat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Regele Charles se va muta, împreună cu Regina consoartă Camilla, de la Clarence House, reşedinţa lor timp de decenii, în principala reşedinţă oficială a suveranului, Palatul Buckingham.

Activitatea de la Clarance House a încetat, iar o consultare privind reducerea de personal a început, a declarat un purtător de cuvânt.

100 de angajaţi au fost înştiinţaţi că şi-ar putea pierde slujbele, după ce unii dintre aceştia au muncit acolo timp de decenii, notează The Guardian. Printre ei se numără: valeţi, bucătari, precum şi personal clerical.

Un sindicat a condamnat decizia de a anunţa reduceri de personal în timpul perioadei de doliu şi a etichetat-o ca fiind „nemiloasă”. Reprezentanții Clarence House spun totuși că niciun angajat nu va avea de suferit pentru următoarele trei luni.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Povestea Westminster Hall, locul în care sicriul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne până la funeralii. Este, probabil, cea mai mare sală din Europa