Confidenţialitate

Rolling Stone: 10 artişti care nu au câştigat niciodată premiul GRAMMY – VIDEO

Discuri de aur, de platină, mii de fani, turnee internaţionale şi milioane de vizualizări pe YouTube. Aşa s-ar traduce în doar câteva cuvinte cariera unora dintre cele mai mari staruri din lume. Totuşi, succesul nu i-a condus încă şi spre câştigarea unui premiu Grammy.

Publicaţia Rolling Stone a întocmit o listă cu artiştii care nu au primit niciodată trofeul în formă de gramofon.

Snoop Dog

Cunoscutul rapper s-a lansat în SUA la începutul anilor ’90 şi a devenit în scurt timp un star mondial. A primit, până în prezent, 17 nominalizări Grammy. Niciodată însă, nu a ajuns să şi câştige.

Bryan McKnight

A primit 16 nominalizări şi a încântat publicul cu piese precum “Anytime” sau “One last cry”. Niciunul dintre hiturile sale nu a convins până într-acolo încât să primească un gramofon.

Bjork

Cunoscuta interpretă de origine islandeză, a câştigat, până în prezent, un premiu BRIT Awards, un premiu MTV Video şi chiar premiul pentru cea mai bună actriţă la Cannes. Totuşi, nici aceste trofee şi nici cele 14 nominalizări la Grammy de până acum, nu i-au adus un premiu la prestigiosul festival de muzică.

Katy Perry

Este revelaţia ultimilor ani, iar piese precum “I kissed a girl”, “Roar” sau “Dark Horse” se află pe buzele milioanelor de fani din întreaga lume. Însă nici popularitatea şi nici vocea de excepţie nu i-au adus niciun Grammy. Doar 13 nominalizări până acum.

Niki Minaj

Deşi nu are mulţi ani de carieră în spate, debutând abia în anul 2007, cântăreaţa originară din Trinidad şi Tobago a primit până acum 10 nominalizări. Poate anul 2016 va fi şi anul în care va primi râvnitul trofeu, cu piesele “Only”, “Truffle Butter” sau cu albumul “The Pinkprint”.

Depeche Mode

Au vândut sute de milioane de albume, iar concertele pe care le susţin pe stadioane se desfăşoară cu casa închisă. Au inspirat o mulţime de fani cu piese precum “Enjoy the Silence” sau “Personal Jesus”. Numărul nominalizărilor la premiile Grammy se ridică la cinci, însă nu au câştigat niciodată.

Guns’N’Roses

Au primit de-a lungul carierei lor, trei nominalizări la Grammy, însă niciun trofeu câştigat, în ciuda popularităţii pe care au avut-o, încă de la lansarea formaţiei, în 1985.

Justin Bieber

Considerat un superstar mondial, tânărul de doar 21 de ani a câştigat atenţia fanilor încă de acum 9 ani, piese de-ale lui precum “Baby” sau “Boyfriend” fiind apreciate în întreaga lume. A reuşit până acum să primească trei nominalizări Grammy, însă niciuna nu s-a finalizat cu câştigarea unui trofeu.

Kiss

Excentricii rockeri au debutat în 1973, lansând de-a lungul carierei piese ca “Heaven’s on Fire”, “I Was Made For Loving You” sau “Tears are Falling”. Prima şi singura lor nominalizare la Grammy a venit abia în 1999, însă nu au reuşit să convingă şi să primească celebru trofeu din industria muzicală.

https://www.youtube.com/watch?v=u7isxoTIeYM

Spice Girls

În 1996, cele cinci membre ale trupei, au transformat albumul de debut, “Spice”, într-un adevărat fenomen mondial. Succesul pe care l-au avut la public nu a reprezentat însă un motiv pentru a câştiga vreun Grammy. Mai mult, trupa Spice Girls nici nu a primit nicio nominalizare de-a lungul carierei.