Confidenţialitate

10.000 de ciocolate împărţite gratuit

10.000 de copii care provin din medii defavorizate vor primi de Crăciun câte o ciocolată, în cadrul unui proiect realizat de GourmetGift, în parteneriat cu Heidi.

”Pur și simplu, la un moment dat, aveam o discuție într-un grup de prieteni despre faptul că există mii de copii foarte săraci în țară iar unii dintre ei n-au gustat niciodată în viața lor o bucățică de ciocolată. Am citit apoi un articol despre un copil care păștea oile într-un sat uitat de lume și care a început să plângă atunci când a primit o pungă cu dulciuri de la un un grup de voluntari. Am luat atunci decizia să aducem și noi bucurie de Crăciun copiilor aflați în dificultate.

Ne-am mobilizat, am atras în proiect Heidi Chocolate și astfel a ieșit campania 10.000 de ciocolate. Noi avem experiență pe piața de cadouri pentru că livrăm anual zeci de mii de coșuri cadou pentru mediul de business. Anul acesta vom livra gratuit 10.000 de ciocolate în plus”, povesteşte Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro.

Beneficiarii campaniei ”10.000 de ciocolate” s-au adunat repede, fie prin recomandările cititorilor de pe pagina de facebook a gourmetgift.ro care au sugerat zeci de cazuri sociale colective din țară, fie cu ajutorul a mai multor asociații și fundații care se ocupă de protecția copilului.

Astfel, miile de ciocolate vor ajunge la cei mai necăjiți copiii din întreaga țară în cursul lunii decembrie 2016, înainte de vacanța de Crăciun.

10.000 de ciocolate vor fi distribuite fie la centrele de plasament, fie la școli, fie la sediile unor organizații care au în grijă copii.