Confidenţialitate

Zinedine Zidane, pe punctul de a-l înlocui pe Rafa Benitez pe banca Realului

După remiza 2-2 de la Valencia, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a convocat cu o zi mai devreme Adunarea Generală a clubului, pentru a-l înlătura din funcție pe Benitez.

Cele două părți discută acum termenii în care se va produce rezilirea contractului iar presa spaniolă îl anunță că înlocuitor al tehnicianului spaniol pe Zinedine Zidane, care va fi numit în această seară. Fostul mare jucător, adus de la echipa secundă a Realului, ar urmă să îl aibă ca secund pe Santiago Solari, de asemenea fost jucător al echipei de pe Bernabeu.

Demis în urma rezultatelor slabe, Rafael Benitez se desparte după șapte luni de Real. Presa spaniolă a scris în repetate rînduri că antrenorul în vîrstă de 55 de ani nu a a fost pe placul jucătorilor, în frunte cu Cristiano Ronaldo, iar în ultima vreme s-a vorbit și despre faptul că Benitez ar fi pierdut inclusiv sprijinul lui Florentino Perez.

După remiza de la Valencia, Real se află pe locul al treilea în Primera Division, la 4 puncte distanță de liderul Atletico Madrid și la 2 în urma rivalei Barcelona.