Confidenţialitate

Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură se încheie în acest weekend

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, veți avea șansa de a-i întâlni personal pe artiști, de a asista la prezentări și demonstrații interesante, de a vedea lucrări în diferite faze de execuție, inclusiv expoziții cu piese de dimensiuni neobișnuite. Este ultimul weekend al evenimentului ”Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură ”.

Artiștii ce vă așteaptă la adresele unice ale atelierelor din acest weekend sunt Giani Iosif Amarandei, Alin Carpen, Alexandru Căzănaru, Titi Ceara, Cătălin Geană, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Jorge Mafu, Andrei Marina, Ioan Medruț, Cristian Pentelescu,  Adrian Pîrvu, Ana Zoe Pop, Mircea Roman, Cătălin Oancea, Ileana Oancea, Marian Zidaru și Victoria Zidaru.

Detalii despre artiștii ce își vor deschide spațiul în weekendul 07-08 iulie 2018, precum și ghidarea la adrese, pot fi găsite în pagina Ateliere.Net sau în Aplicația Ateliere pentru smartphone, ce poate fi descărcată gratuit pentru platformele Android și IOS.

 Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură – Ediția a II-a este un eveniment organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, alături de Institutul Cultural Român și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala de Sculptură, susținuți de partenerii Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.