Confidenţialitate

”Zilei Rozelor” în județul Alba

Zeci de soiuri de trandafiri şi aranjamente florale sunt expuse, astăzi, în localitatea Ciumbrud din judeţul Alba, cu ocazia ”Zilei Rozelor”. Este un eveniment organizat în fiecare an pentru sărbătorirea și promovarea cultivatorilor de flori.

Startul s-a dat cu parada care a avut loc în deschidere. Pe muzica interpretată de Fanfara judeţului Alba, au defilat trăsuri, mașini și biciclete decorate cu trandafiri, până în Parcul Rozelor din Ciumbrud unde este organizată expoziția și se desfășoară concursurile pentru Cel mai frumos stand, Cel mai frumos aranjament de trandafiri, Duelul Rozelor și o tombolă cu premii pentru participanți.

Din programul evenimentul mai fac parte dansuri cu majorete, dansuri și concerte de muzică populară, o vizită ghidată la câmpurile de trandafiri, degustare de produse obţinute din trandafiri şi produse locale, concerte cu trupele Compact și Titan, un spectacol de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul ajuns în acest an la cea de-a 17-a ediție, este organizat de Consiliului Județean Alba și Asociația ”Amicii Rozelor” din România.