Confidenţialitate

Zi de BINE: RetușArt, atelierul al cărui profit este direcționat către integrarea socio-profesională a tinerilor din centre de plasament | AUDIO

“Pe Strada Suvenir, la numărul 9, aproape să ieși pe Eminescu (dacă ești din București), s-a născut un loc în care micile detalii au puterea celor mai mari transformări.

Doamna Caty găsește mereu o cale să retușeze sau să reinventeze hainele alea vechi pe care le ții în dulap degeaba. Dacă ajungi la fetele de la RetușArt, primul atelier de retuș vestimentar al cărui profit este direcționat către integrarea socio-profesională a tinerilor din centre de plasament, ai o minune garantată!

Fie că ai un sacou cu umerii prea largi, o rochie care nu se știe cum a rămas într-o singură bretea, o salopetă care numai cum trebuie nu vine sau poate ai doar un material din care vrei să-ți faci o rochie de eveniment, doamna Caty are ideile și iscusința necesare să te ajute în orice situație. Poți să duci acolo chiar și bucăți de material pentru că mereu se găsește un scop pentru ele. Așa au luat naștere sacoșele din textil, borsetele și accesoriile de păr create manual în Atelier.

Și nu uita, dacă alegi să cumperi ceva, va fi de fapt o poveste ce aduce triplă bucurie: tu o vei purta cu drag, fondurile strânse ajung la tinerii ieșiți din centrele de plasament, oferindu-le o șansă în plus la educație și, bonus, încurajezi sustenabilitatea!

Zic de Bine despre această inițiativă a Asociației The Social Incubator în speranța că întreprinderile sociale vor primi tot mai multă atenție din partea noastră. Zău că merită!

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la rubrica Zi de BINE.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.