Confidenţialitate

Zi de BINE: O bunică de 90 de ani a donat 4 tone de mere pentru copiii abandonați din orfelinate și pentru bătrânii singuri

Ziua bună!

Cine n-are bunici să-și cumpere! Așa e vorba, nu? Doar că bunicii nu sunt de vânzare. Dragostea lor poate fi, din când în când, împrumutată copiilor care n-au încăput în inima nimănui.

O bunicuță de 90 de ani din Valea Sării, județul Vrancea, a donat zilele acestea patru tone de mere pentru copiii abandonați în orfelinate şi pentru bătrânii singuri și cei cu dizabilități din centrele rezidenţiale. Bunicuța Clementa are o livadă pe care o îngrijește încă la vârsta ei, împreună cu familia, și din patru tone de mere ar fi putut obține un profit frumușel. Dar merele bunicii nu sunt pentru profit. Sunt pentru un strop de bucurie și încă unul de sănătate. Sunt pentru a ajunge în plăcinte calde și pufoase care să aducă zâmbete celor care nu au pe nimeni aproape.

Zic de Bine despre bunicuța Clementa din Valea Sării, județul Vrancea, în semn de mulțumire și apreciere pentru un gest așa plin de iubire și generozitate. Câți nu am putea oferi măcar un măr unui om nevoiaș?

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.