Confidenţialitate

Zi de BINE | Laura Bercean, fondatoarea Asociației Bertaland, despre trenurile cu refugiați | AUDIO

“Pe cartea ei de vizită scrie – Professional dreamer. Nu scrie însă nimic despre sutele de visuri pe care le visează alții, iar ea le transpune în realitate. Un copil își dorește o pereche de ghete de fotbal, un altul, bani de terapie. Laura e acolo.

Laura Bercean este fondatoarea Asociației Bertaland, iar zilele astea o găsești destul de des în gara din Brașov. Ore întregi de pregătiri pentru cele câteva minute de staționare ale trenurilor care-i poartă pe refugiații ucraineni dintr-o parte în alta. Urcă cu apă, mâncare, jucării pentru copii, orice le poate face drumul mai ușor în perioada asta așa de complicată.

Despre trenuri cu refugiați din care a uitat să coboare, dar și trenuri pe care le așteaptă încă în gara ei, vorbim cu Laura, care a venit de la Brașov să stăm de povești.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Marius Mantea