Confidenţialitate

Zi de BINE: Importanța pe care o are încrederea în sine la adolescenți | AUDIO

“85% dintre fetele din România se simt frumoase doar atunci când selfie-ul lor primește like-uri, conform unui studiu aplicat pe un eșantion de 297 de fete din România, utilizatoare de aplicații Social Media.

Pe cât de importantă este prezența în Social Media pentru tinerele din România, pe atât de dăunătoare pentru încrederea lor de sine este presiunea din online de a avea un selfie perfect.

Conform unui studiu realizat de Dove la începutul anului trecut, 7 din 10 fete cu vârste între 10 și 17 ani nu au încredere în sine ridicată.

Consecințele nu întârzie să apară. Și pentru că mulți dintre ascultătorii noștri sunt fie tineri, tinere care intră în această categorie, fie părinți de adolescenți, mi-am propus să dedic o ediție acestei teme, importanța pe care o are încrederea în sine la adolescenți. Cu creionul în mâna și urechile ciulite.

Invitată în emisiune este Domnica Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education“,  a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.