Confidenţialitate

Zi de BINE: Cum poți dona pentru familiile care nu își permit să facă shopping de Crăciun la mall | AUDIO

“Ai un pătuț de bebe care a rămas mic și nu știi ce să faci cu el? Sau poate te-ai apucat să faci ordine printre jucării, că tot vine Moș Crăciun cu și mai multe și ți-ai dat seama că nu mai ai niciun sertar, coșuleț sau cutie în care să le pui? Ai cărți și manuale care țin rafturile ocupate degeaba? Le poți oferi pe toate în sprijinul familiilor nevoiașe!

Tot ce nu ți-e de folos în casă, pătuț pentru copii sau orice mobilier mic, accesorii pentru bebe, cărți, jocuri și jucării, încălțăminte și haine pentru copii și părinții lor, poți dona de toate către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Apoi lucurile sunt verificate, igienizate, sortate și puse pe rafturile unui magazin nou înființat de Direcție, pe Regina Elisabeta nr. 75. Familii și persoane fără posibilități sunt selectate și chemate să vină la magazin și să își aleagă lucrurile de care au nevoie și care le plac cel mai mult. Un strop de normalitate și o mică bucurie pentru atâtea familii care nu își permit să facă shopping de Crăciun la mall.

Zic de Bine despre magazinul „Bebe de Bucureşti are hăinuţe” în speranța că spiritul sărbătorilor de iarnă ne face să ne întrebăm deja cu ce fapte bune putem încheia un an care n-a fost tocmai generos.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.