Confidenţialitate

Zeci de mii de oameni așteaptă să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Coada din centrul Londrei a ajuns la 4 kilometri | VIDEO

Zeci de mii de oameni așteapă la această oră pentru a-și lua rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Sicriul a fost depus ieri în Wesmister Hall. Coada în centrul Londrei se întinde acum pe 4 kilometri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a fost mutat ieri de la Palatul Buckingham la Wesmister Hall. A fost o ceremonie specială în inima Londrei.

„Și-a pus întotdeauna responsabilitățile pe primul loc și a lăsat familia pe locul doi”, a spus una dintre persoanele care au mers la Wesmister Hall să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-.

Controale stricte și o coadă care a ajuns și la 4 kilometri

Mii de oameni au trecut deja prin impresionanta sală – Wesminster Hall – pentru a-i aduce un omagiu suveranei. Sunt controale stricte ca la aeroport: oamenii nu au voie cu alimente sau băuturi.

Au fost persoane care au ales să se așeze la coadă încă de acum patru zile, pentru a fi printre primele persoane care intră în Westmister Hall, transmite BBC.

Vanessa, Anny and Grace au stat patru zile la coadă, au dormit la coadă și vor fi primele din rând care vor vedea sicriul Reginei Elisabeta”, transmite presa.

 

Cea mai complexă operațiune de securitate

Sunt zeci de medici voluntari printre cei care stau la coadă în cazul în care li se face rău. În această dimineață, coada formată în centrul Londrei ajungea la 4 kilometri. Autoritățile spun că timpul de așteptare poate ajunge și la 30 de ore.

Londra s-a transformat într-o fortăreață. Este cea mai complexă operațiune de securitate: poliția Metropolitană a primit întăriri de structuri din întreaga țară.

Zecii de mii de britanici își iau rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Urmărește LIVE aici:

Sursa foto: Captură foto / YouTube / SkyNews

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, condusă pe ultimul drum