WhatsApp vine cu o nouă funcţie

Cea mai recentă versiune WhatsApp vine cu o funcție nouă, foarte utilă celor care caută să folosească aplicația și pentru a partaja fișiere.

După ce a adăugat recent posibilitatea trimiterii de fișiere GIF, noua versiune a aplicației WhatsApp permite utilizatorilor să trimită fișiere de până la 100MB, inclusiv MP3 și PDF.

Noua funcție ar putea face lucrurile mai ușoare pentru persoanele care doresc să folosească WhatsApp la birou, pentru a trimite fișiere pe care altfel ar fi trebuit să le trimită prin e-mail. Pentru a trimite un document, deschideți o conversație, apăsați trimiteți și selectați document.

De asemenea, există posibilitatea de a selecta fotografii și videoclipuri pentru a le trimite prin intermediul aplicației WhatsApp, direct din aplicația camerei. Utilizând camera foto din aplicație, acum puteți glisa în sus pentru a vedea toate pozele și fișierele video.

Atunci când scrieți în conversație, puteți apăsa și menține apăsat pentru a selecta textul care trebuie îngroșat, tăiat sau scris cu italic.

Actualizarea este disponibilă pentru descărcare pe iOS și Android de câteva zile și a primit până acum feedback pozitiv din partea celor care au testat noile opțiuni WhatsApp.

Acum puteți să utilizați aplicația WhatsApp pentru a trimite și a primi mesaje, pentru a efectua și a primi apeluri, pentru a primi și a trimite poze, fișiere video, documente precum și mesaje vocale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS