Confidenţialitate

WhatsApp va lansa „Message Yourself”, o funcţie care le va permite utilizatorilor să-şi trimită singuri mesaje

WhatsApp va lansa o funcţie care le va permite utilizatorilor să-şi trimită singuri mesaje. „Message Yourself” (scrie-ţi singur) este numele opțiunii. Utilizatorii vor putea, astfel, să salveze diverse informații și mesaje audio, spre exemplu, în respective fereastră de comunicare ce pot fi necesare într-o situație urgentă și ușor accesibile.

Message Yourself este o caracteristică care va permite un chat propriu, vizibilă și accesibilă numai pentru deținătorul telefonului.

Acolo vor putea fi publicate mesaje cum se întâmplă în oricare altă fereastră de comunicare cu alt utilizator din agendă.

Fereastra proprie va putea fi folosită pentru a scrie diverse note, pentru a salva link-uri web sau pentru a încărca documente și mesaje vocale.

Această funcție este deja disponibilă pe alte platforme, cum ar fi Telegram, care permite aceste acțiuni încă de la lansare.

WhatsApp, aplicație cu peste 2 miliarde de utilizatori, a început să testeze această funcție din octombrie.

Foto: Shutterstock

Citește și: Protecția Consumatorilor a lansat un număr de WhatsApp destinat reclamării abuzurilor la care sunt supuși clienții din România | AUDIO