Weekend I Love Romania: Julio Iglesias

Un artist uriaș, Julio Iglesias poate fi descris drept un prieten al României. La începutul anilor `80, Guinness Book of Records i-a acordat lui Julio Iglesias singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituție, pentru că a cântat și înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Pe 1 aprilie 2013 la Beijing , Julio a fost numit “Primul și cel mai popular artist internațional al tuturor timpurilor în China “. Are aproape 50 de ani de carieră, 2.600 de discuri de aur și platină și peste 5.000 de concerte, numeroase dintre ele în România. Înainte de începutul acestei veri artistul a cântat, de exemplu, la Cluj Napoca împreună pe aceeași scenă cu fiul său Julio Iglesias Junior, într-un concert recomandat de Europa FM. Întâlnirea fanilor cu Julio Iglesias a fost minunată, așa cum este și în weekendul artiștilor străini care iubesc România.

 

În weekendul special I Love Romania, pe 12 şi 13 septembrie, Europa FM te ajută să retrăieşti emoţiile aduse de concertele susţinute de artiştii internaţionali în România.