Confidenţialitate

Weekend cu zăpadă, completat cu multe surprize, în Poiana Brașov

Revin precipitațiile sub formă de ninsoare în cea mai populară stațiune montană din țară, Poiana Brașov. Începând de azi reîncep ninsorile în Poiana Brașov și revin temperaturile negative.

Dacă azi putem să ajungem și la +8 grade Celsius, duminică nu vom mai trece de -8 grade. Veștile de la meteorologi sunt unele bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care se vor putea bucura în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize, și de un nou strat de zăpadă naturală, pe lângă cel de zăpadă artificială.

În plus, pe Pârtia cu Surprize, amenajată de LIDL și Europa FM la baza Pârtiei Bradul, finalul de săptămâna aduce mai multe jocuri, de la distanța potrivită, dar și răsfăț în zona de relaxare LIDL.

Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

În fiecare weekend, până pe 28 martie 2021 și zilnic în vacanța scolară dintre semestre, dacă ajungi în Poiana Brașov te poți bucura în siguranță de o ieșire la schi, alături de LIDL și Europa FM – pe Pârtia Bradul.

Am pregătit jocuri, premii și surprize pentru o revedere de la distanța potrivită. Iar în difuzoare ai, ca de obicei, cea mai buna muzică de ieri și de azi!

Pe Pârtia cu Surprize poți sa te bucuri de iarnă în condiții sigure. Alături de LIDL – meriti sa fii surprins.

Evenimentele sunt susținute de Primăria Municipiului Brașov.