Confidenţialitate

Răsfăț, în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize | GALERIE FOTO

Oficial, Pârtia cu Surprize este deschisă în Poiana Brașov și în acest sezon. Europa FM și LIDL vă dau întâlnire cu multe surprize, în siguranță, la baza pârtiei Bradul din Poiana Brașov.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiană un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

În fiecare weekend, până pe 28 martie 2021 și zilnic în vacanța scolară dintre semestre, dacă ajungi în Poiana Brașov te poți bucura în siguranță de o ieșire la schi, alături de LIDL și Europa FM – pe Pârtia Bradul.

Am pregătit jocuri, premii și surprize pentru o revedere de la distanța potrivită. Iar în difuzoare ai, ca de obicei, cea mai buna muzică de ieri și de azi!

Pe Pârtia cu Surprize poți sa te bucuri de iarnă în condiții sigure. Alături de LIDL – meriti sa fii surprins.