Weekend câștigător pe pârtia Europa FM, cu Suzuki! (P)

E greu să le ai pe toate, tocmai de asta weekendul de pe pârtia Europa FM a fost ca o binecuvântare: am avut și zăpadă, și distracția asigurată de Suzuki România.

Am dansat, am râs, am jucat jocuri, am câștigat premii și am aflat, totodată, și de ce modelele hibrid Suzuki reprezintă un dublu-câștig: te bucuri de mai multă putere și, în același timp, de un consum de combustibil mai mic. Practic, le ai pe toate într-un singur pachet!

Tehnologia SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) folosește un dispozitiv starter-generator alimentat de o baterie Li-Ion, disponibilă în versiuni de 12 V și 24 V. Energia de frânare este captată în această baterie și folosită apoi de generator pentru a alimenta sisteme electronice auxiliare, precum cel de climatizare.

Două beneficii mari ale sistemului sunt reducerea consumului de carburant și reducerea sistemului de frânare. Totodată, componenta electrică ajută motorul termic în timpul demarajelor.
Modelele din gama Suzuki oferite în versiune hibrid sunt Vitara, Swift, Ignis și S-Cross. Acestea te așteaptă în showroom-urile din țară, să le descoperi!