Confidenţialitate

Vrancea: Un bărbat și două femei, arestați preventiv după ce au atacat un polițist | AUDIO

Un bărbat și două femei din județul Vaslui au fost arestați preventiv după ce l-au atacat pe polițistul care a oprit în trafic mașina în care se aflau.

L-au amenințat, l-au tras de uninformă, iar femeile l-au lovit cu poșetele, astfel că polițistul a fost nevoit să folosească spray lacrimogen pentru a se apăra.

Totul s-a întîmplat în orașul Murgeni și a început cu un control de rutină în trafic. Mașina în care se aflau cei trei, înmatriculată în Franța, a fost trasă pe dreapta, și cum șoferul a prezentat un permis de conducere emis în Cipru, a fost condus la poliție pentru verificări.

Acolo s-a descopereit că mașina nu avea asigurare. Doar că în momentul în care polițistul i-a spus șoferului că urmează să fie sancționat, acesta a început să țipe și să amenințe, după care a plecat din sediul poliției și a demarat în trombă.

A fost prins la cîteva străzi distanță de polițistul plecat în urmărire, dar șoferul a continuat să fie violent. În ajutor i-au sărit și cele două pasagere din mașină, care l-au tras pe polițist de haine și l-au lovit cu poșetele.

Ca să scape din mîinile agresorilor, polițistul a folorit sprayul lacrimogen. Cei 3 au fugit, nu înainte însă să arunce cu pietre în mașina de poliție. Cazul a fost preluat de procurori, care au dispus reținerea celor 3, iar ulterior judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

De menționat că șoferul și una dintre pasagere, soț și soție, au 10 copii, care au fost preluați temporar de Protecția Copilului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Claudia Toader