Confidenţialitate

Vrancea: Traficul feroviar, în continuare blocat după accidentul de joi dimineață. Se fac reparații și se încearcă ridicarea vagoanelor | AUDIO

Traficul feroviar pe magistrala 500 este în continuare blocat după ce joi dimineață două trenuri de marfă s-au ciocnit în Vrancea, iar locomotiva unuia din ele și 4 vagoane au deraiat. Se fac reparații și se încearcă ridicarea vagoanelor, circulația trenurilor fiind afectată de incident. Toate trenurile au fost deviate pe altă rută, inclusiv cele de persoane, care au întârzieri foarte mari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cine vrea să plece la drum cu trenul trebuie să verifice mai întâi dacă acesta circulă, mai ales dacă destinația e Moldova sau Capitala, dinspre județele Moldovei.

Mai multe trenuri, atât Inter-Regio, cât și Regio, au fost anulate ori au traseul deviat în urma accidentului feroviar de ieri din Vrancea, unde două trenuri de marfă s-au ciocnit, iar locomotiva unuia, precum și 4 vagoane, s-au răsturnat.

Echipele de muncitori lucrează non-stop. Pe firul 1 al magistralei 500 se lucrează la repararea suprastructurii și liniei de contact, afectate de accident.

Traficul feroviar e blocat și pe firul 2, unde se acționează cu utilaje de mare tonaj, pentru repunerea locomotivei și vagoanelor pe șine.

Încă de ieri, trenurile au fost deviate pe ruta Mărășești – Tecuci – Galați, fapt ce a generat întârzieri foarte mari. Aceeași rută ocolitoare este folosită și astăzi.

Sunt afectate trenurile Inter-Regio cu plecare din Gara de Nord până la Iași și Suceava, precum și cele din Bacău și Suceava către Capitală. În același timp, CFR Călători a anunțat pentru azi și anularea a două trenuri Regio pe ruta Mărășești – Buzău.

Sursa foto: ISU Vrancea

Citește și: Două trenuri de marfă s-au ciocnit în județul Vrancea. Circulația feroviară a fost deviată