VRANCEA: 17 persoane implicate într-un conflict violent într-un club de noapte

9 persoane au fost reținute după ce s-au încăierat într-un club de noapte din Focșani.

Două grupuri de tineri, unul din Zalău și un altul din Focșani, s-au luat la ceartă din motive … muzicale, iar conflictul spontan a degenerat într-o bătaie generală.

17 persoane s-au încăierat și au devastat totul în jur, spărgând sticle și distrugînd scaune și mese. Tinerii reținuți vor ajunge în fața instanței cupropunerea de arestare preventivă.

Totul pare să fi pornit de la muzica ce se auzea în boxele din club. Unii dintre clienți voiau să o asculte, dar pe alții îi deranja, iar pe fondul consumului de alcool conflictul spontan izbucnit între cele două grupuri a degenerat.

Tinerii au pus mîna pe ce au găsit și au început să lovească în stînga și în dreapta. S-au bătut parte în parte cu pumni, cu sticle de bere și chiar cu scrumiere și cu scaune.

Focșănenii au lovit mai cu sete, pentru că 4 din cei 8 bărbați din Zalău implicați în scandal au avut nevoie de îngrijiri medicale, fără să aibă nevoie de internare.

9 persoane au fost reținute sub acuzația de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Totodată, este cercetată și infracțiunea de furt, după ce unul din cei implicați în scandal a reclamat lipsa unui lanț de aur.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS