Voltaj vine la Europa FM Live pe Plajă, cel mai mare concert al verii de pe litoral

Trupa Voltaj completează un line-up-ul concertului Europa FM Live pe Plajă de la finalul lunii iulie. Călin Goia a anunțat, în această dimineață, în Deșteptarea, că trupa va concerta pe grandioasa scenă ce urmează să fie montată pe plaja dintre Venus și Saturn.

„Anul trecut am filmat la Europa FM Live pe Plajă niște imagini spectaculoase, pe care le-am folosit în videoclipul piesei Din toată inima și vrem să facem la fel și anul acesta. Ce vedeți acolo la finalul videoclipului aia înseamnă Live pe Plajă! O plajă plină ochi de oameni, o atmosferă absolut senzațională!”, a spus Călin Goia.

Alături de Voltaj vor concerta, printre alţii, anul acesta, la Europa FM Live pe Plajă: Smiley, Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble și Adrian Sînă. Line-up-ul complet al evenimentului urmează a fi dezvăluit în curând, de către organizatori.

Concertul Europa FM Live pe Plajă, ajuns la cea de-a cincea ediție, se extinde în 2016 și cheamă românii să-i asculte pe cei mai iubiți artiști și să se distreze timp de 3 zile la rând, pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn!

Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.