Voltaj, la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Voltaj este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 16:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: GAȘCA ZURLI, VANOTEK & ENELI, IRINA RIMES, BERE GRATIS, THE MOTANS, HOLOGRAF, VOLTAJ, VAMA, CARLA’S DREAMS.

Voltaj este una dintre cele mai cunoscute trupe din România, înființată în 1982.

Solistul actual, Călin Goia, a intrat în trupă în 1999, iar de atunci, au fost lansate albume celebre precum „Asta-i viața”, „Povestea oricui”, „Dă vina pe Voltaj”, „De la capăt”, „Din toată inima”, „Kori Gent”.

Cel mai recent album a fost lansat în septembrie 2016, și este intitulat sugestiv „X”, o trimitere la cifra romană 10, şi conţine 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, dar şi piese noi.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Trupa Voltaj, alături de noi, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018!

Trupa Voltaj, alături de noi, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018!Transmisia neîntreruptă pe www.europafm.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Sâmbătă, 28 Iulie 2018